[TRAVANJ] Odmor u prirodnim ljepotama Rapca uz 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama za 4 do 6 osoba u Camp & Residence Oliva 3* u Resortu Maslinica i sadržaje za opuštanje...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 15.04. do 25.04.2024.

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA. Ono što čini ovaj kamp posebnim jest njegova osebujna lokacija u uvali Maslinica, s jedne strane okružena gustom šumom a s druge strane obgrljena šljunčanom plažom i plavim morem kod pogled puca na Rabac, otoke i bespuća Jadrana. Parcele su međusobno povezane šetnicama i biciklističkim stazama.

Mobilne kućice Standard za 4 osobe - nude udoban smještaj, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kavu te osnovnim posuđem i priborom za jelo. Uživajte i na prostranoj terasi sa stolom, stolicama i ležaljkama. 

Mobilne kućice Comfort za 4 osobe i 1 dijete do 10 godina - prostrane mobilne kućice imaju kuhinju s blagovaonicom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kavu te osnovnim posuđem i priborom za jelo. Opustite se na vanjskoj terasi sa stolom, stolicama i ležaljkama i uživajte u prekrasnim zalascima sunca i zelenim maslinama koje vas okružuju. 

Mobilne kućice Premium za 4 osobe - nove i suvremeno dizajnirane dvosobne mobilne kućice imaju kuhinju s blagovaonicom i kaučem, a na raspolaganju su vam štednjak, hladnjak, aparat za kavu te osnovno posuđe i pribor za jelo. Opustite se uz prekrasan pogled na zelene masline koje vas okružuju na vanjskoj terasi sa stolom, stolicama i ležaljkama. 

Mobilne kućice Premium za 6 osoba - nove i suvremeno dizajnirane mobilne kućice s tri spavaće sobe, idealne za veće obitelji ili veća društva. Kuhinja s blagovaonicom opremljena je štednjakom, hladnjakom, aparatom za kavu te osnovnim posuđem i priborom za jelo. Opustite se uz prekrasan pogled na zelene masline koje vas okružuju. Vanjska terasa sa stolom, stolicama i ležaljkama bit će vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu, odmor nakon kupanja ili sportskih aktivnosti i naravno nezaboravna večernja druženja.

2 ili 3 noćenja u odabranom tipu mobilne kućice ● 2 sata korištenja sauna u Olive Garden Wellness & Spa (obavezna prethodna rezervacija termina na wellness@maslinica-rabac.com ili na +385 52/872-066) ● korištenje unutarnjeg bazena u Hotelu Hedera 4* ili Mimosa Lido Palace Hotelu 4* ● parking ● boravišna pristojba

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na 2 masaže tijela u Olive Garden Wellness & Spa i 15% popusta na najam bicikala, električnih bicikala i quad ture u sklopu Bike centra Rabac (potrebna prethodna rezervacija).

Rabac - biser kvarnerskog zaljeva savršen je izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina!