Ekskluzivni proljetni odmor u luksuznom Boutique Hotelu Damianii 5* u Omišu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i opuštanje uz wellness sadržaje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj jedinstveni boutique hotel svojim art deco dizajnom, unikatnim detaljima, najnovijom tehnologijom i osobnim pristupom svakom gostu daje riječi "luksuz" jedno potpuno novo značenje... Kupon vrijedi od 22.03. do 15.04.2024.

BOUTIQUE HOTEL DAMIANii 5*

Ekskluzivno, ali istovremeno funkcionalno i intimno okruženje postaje savršeno mjesto za odmor ili poslovno putovanje. Okružen zelenilom lovora i palmi, prekrasan vrt s privatnim grijanim vanjskim bazenom i jacuzzijem, mediteranska je oaza opuštanja i mira.

Naših 12 luksuzno uređenih soba karakterizira ručno rađen namještaj i pažljivo odabrani materijali kombinirani s namjerom da svaki soba bude unikatna. Karakterizira ih spoj funkcionalnosti najsuvremenije opreme, udobnosti dizajniranog namještaja i ugodne teksture pomno odabranih materijala.

JUNIOR SUITE ima balkon s prostorom za sjedenje, sobu s bračnim krevetom, prostor za sjedenje, klima uređaj, LCD sa satelitskim kanalima, telefon, mini bar, sef, veliki ormar, kupaonicu s tuš kabinom, jacuzzi, podno grijanje, WC i bide, sušilo za kosu, ogrtač i papuče te besplatne toaletne potrepštine.

DELUXE SUITE ima pogled na more / pogled na bazen, terasu s prostorom za sjedenje i hidromasažnom kadom, sobu s bračnim krevetom, prostor za sjedenje, klima uređaj, LCD ekran sa satelitskim kanalima, telefon, smart room sustav, sef, mini bar, veliku garderobu, kupaonicu s tušem, podno grijanje, saunu, WC i bide, sušilo za kosu, ogrtač i papuče te besplatne toaletne potrepštine.

Jela u DAMiiANO RESTORANU odražavaju talijansko-dalmatinski duh, karakterističan za ovo podneblje. Ono što naša jela čini izuzetnima je poseban naglasak koji se stavlja na svježe ekološke sastojke koji se nabavljaju od lokalnih proizvođača te izravno s tržnica. Uz bogatu ponudu mesnih jela, menu sadrži i veliki izbor vegetarijanskih jela.

DIAMOND WELLNESS & SPA svakoj osobi nudi jedinstveno iskustvo uživanja u različitim tretmanima u luksuznom i opuštajućem ambijentu inspiriranom ritualima ljepote i wellnessa iz cijeloga svijeta. 

Naši su prostori idealno mjesto za bijeg od svakodnevice i vraćanje izgubljene energije. Opustite se u 13-metarskom zatvorenom bazenu s grijanom vodom ili isprobajte naš jacuzzi, parnu sobu ili saunu. Potaknite svoja osjetila, obogatite vrijeme koje ste izdvojili za sebe i uživajte u jedinstvenom doživljaju obnove svojega tijela i duha.

Uz ostale hotelske sadržaje koji se brinu za dušu, DAMIANii GYM pažljivo je dizajnirana da se dobro brine za tijelo. Održavanje forme na odmoru jednostavno je uz najsuvremeniju opremu, korisne savjete stručnog osoblja i zdravu prehranu iz našeg restorana.