Idiličan odmor povodom Praznika rada tik do mora uz 3, 4 ili 5 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u luksuznom Hotelu Saint Hildegard 4* u Omišu!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 319,00 €
Uštedi još 20 €
Ukoliko ste naš Newsletter pretplatnik možete ostvariti dodatnih 20 uštede. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Pogledajte svoj Newsletter za više informacija.
Uštedi još 16,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 16,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti - besplatan upgrade u Superior sobu (ovisno o raspoloživosti), besplatni parking i Wi-Fi; piće dobrodošlice za opciju 4 ili 5 noćenja! Ostvarite i dodatnih 20 EURA newsletter popusta uz kod HILDEGARD20! Kupon vrijedi od 26.04. do 05.05.2024.; zauzeti termini 01.-05.05.

HOTEL SAINT HILDEGARD 4* je boutique hotel smješten u Lokvi Rogoznici blizu Omiša, samo nekoliko kilometara južnije od Splita nadomak Makarske rivijere, sa 36 smještajnih jedinica (6  Deluxe apartmana i 30 klimatiziranih smještajnih jedinica sa balkonima koje nude besplatni Wi-Fi, vrt s vanjskim bazenom i pogled na more). 

Gostima su na raspolaganju šetalište uz plažu i borovu šumu, konferencijska soba (mogućnost priređivanja prigodnih domjenaka), zabavna animacija i sportovi na plaži te 50 km udaljen konjički klub za ljubitelje rekreacijskog/terapijskog jahanja te restoran s pogledom na bajkovitu morsku hrid okupanu srebrnim valovima i romantičnim zalascima sunca.

Objekt nudi uslugu najma bicikala i skutera a na recepciji je uz nadoplatu moguće dogovoriti jednodnevne izlete i putovanja.

Biti prepoznatljiv brendiran, autentičan i tematiziran mali hotel koji će ciljanoj 'lifestyle' klijenteli prilagoditi oblik ponude koja posebno ističe svoju ekološku orijentaciju i izvrsnost usluživanja. 

Uz maksimalnu usmjerenost na raznovrsnost i kvalitetu doživljaja ovaj mali obiteljski hotel sa velikom dušom posebno obilježava gostoljubljivost, prilagodljivost očekivanjima gostiju te privatnost.

Hotel sa svojim moderno opremljenim sobama i apartmanima nudi čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša i obližnjim znamenitostima grada Splita.

Naši kreativni kuhari svojim će Vam specijalitetima omogućiti primamljive mirise i eksploziju okusa različite gastro ponude - od tradicionalne mediteranske i kontinentalne kuhinje do zdrave prehrane.

Vizija nam je omogućiti vrhunski doživljaj kvalitete i pružiti gostima novu dimenziju zdravog odmora kroz kvalitetno, pouzdano i odgovorno pružanje svih usluga na visokom nivou.