Bogati proljetni odmor u Vodnjanu uz 5 dana i 4 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 1 dijete do 7 g. u Hotelu Villa Letan 4*, izlet u NP Brijuni, wellness, vođenu degustaciju Teraboto vina...

Počastite svoju obitelj proljetnim putovanjem u Vodnjan i uživajte u nezaboravnom odmoru u Hotelu Villa Letan 4*! Kupon vrijedi do 01.06.2024.

U cijenu uključene i 2 ulaznice za vođeni IZLET U NACIONALNI PARK BRIJUNI (napomena: dodatno se naplaćuje ulaznica za djecu od 7 do 18 godina 14€, a za djecu do 7 godina ulaznica je gratis)! 

U izlet na koji vas vodi Hotel Villa Letan - osim prijevoza brodom na otok - dobivate i vođenu turu turističkim vlakićem, posjet Safari parku te muzeju. Izlet traje oko četiri sata, a vožnja vlakićem jedan sat, dok se ostatak obilazi pješke.

HOTEL VILLA LETAN 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Očekuju Vas i boca pjenušca u sobi te 2 ulaznice za vođenu degustaciju u vinariji Teraboto u Vodnjanu!

Obitelj Pereša – Vitasović poziva vas u obilazak obiteljskog vinskog podruma s vinotekom te degustaciju pet odabranih Teraboto domaćih vina (malvazija istarska, merlot, teran, muškat žuti) uz zakusku koja se sastoji od domaćih sireva i istarskog pršuta, domaćeg kruha i vode. Cjelokupno iskustvo traje oko 2 sata.

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

EXTRA pogodnosti - besplatno korištenje zabavnog sadržaja (biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet), bicikala u trajanju 2 sata (uz prethodnu najavu) i wellnessa u trajanju 2 sata (finska, turska i infracrvena sauna te jacuzzi)!

 

Intimna atmosfera i harmonija u našem WELLNESSU svakako je odličan početak svakog odmora. Svoj savršeni odmor započnite relaksacijom u našem wellnessu koji nudi tri različite saune i jacuzzi.

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo.