NOVO - ususret ljetu uz zabavan odmor u Rabac Sunny Hotel & Residence - 3 dana i 2 noćenja na bazi Sunny Breakfast & Brunch i Sunny Dinner za 2 ili 3 osobe i korištenje bazena i obiteljskih sadržaja!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 280,00 €
Uštedi još 14,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi za 01.-21.06. ili 21.06.-01.07.2024.

Smješten u oazi borova na poluotoku Sveti Andrija u Istri, Rabac Sunny Hotel & Residence idealan je izbor za zabavan obiteljski odmor ili aktivan boravak u prirodi. Vaš udoban smještaj uz more nalazi se u blizini Rapca, nekoliko koraka od plaža i izvrsnih sadržaja za sve uzraste. 

Soba za 2 (16 - 17 m2) ima bračni krevet, kupaonicu s tušem, klimatizaciji, LCD Sat TV, sušilo za kosu, sef i telefon.

Soba za 2+1 morska strana (16 - 20 m2) ima bračni krevet i sofu, kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, sušilo za kosu, sef i telefon.

U usluzi polupansiona očekuju Vas Sunny Breakfast & Brunch s uključenim bezalkoholnim pićima (produženi doručak i rani ručak, 7-13h) i tematski Sunny Dinner (večera, 19-21 h; pića uz doplatu)!

Restorani Sunny nude uslugu Sunny Breakfast & Brunch s bogatom ponudom jela tijekom produženog doručka i ranog ručka sve do 13 sati. Nakon dana ispunjenog aktivnostima, gosti mogu uživati u našoj svakodnevnoj tematskoj ponudi Sunny Dinner.

Odaberite ležaljku na prostranoj hotelskoj terasi s bazenom i pogledom na Rabački zaljev i prepustite se užicima. 

Opustite se uz vodenu masažu u bazenu punjenom morskom vodom dok se djeca zabavljaju u obližnjem plitkom bazenu. Spustite se puteljkom kroz borovu šumu do najbliže plaže i otkrijte čari kristalno čistog modrozelenog mora i biserno bijelih oblutaka svojstvenih Rapcu.