Uživajte u bajkovitom krajoliku Bohinja i odmorite se u Guest House Pr' Pristavc uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Smjestite se samo 2 kilometara od Bohinjskog jezera u simpatičnom hostelu Pr' Pristavc! Kupon vrijedi od 01.04. do 28.04. ili od 03.05. do 30.05.2024.

Guest House Pr' Pristavc nalazi se u mjestu Polje, samo dva kilometara od Bohinjskog jezera! 

Kušajte najbolja domaća jela i vrhunske pizze, temeljene na 150 godina dugoj tradiciji Gostionice Pr’ Pristavc. Prvi zapisi o današnjem restoranu datiraju iz 19. stoljeća kada je gostionicu sagradio prvi vlasnik. Već u to vrijeme gostionica je bila sastajalište ljudi koji su voljeli dobro pojesti i popiti.

Naš kuhar pripremit će vam izvrsna jela po domaćim receptima koja će zadovoljiti vaše ukuse. Pizza chef će vam pripremiti jednu od preko 26 dostupnih pizza, spravljenih u vrućoj pizza peći, loženoj domaćim bukovim drvima.

Odlična destinacija i polazište za sve generacije koji žele uživati u predivnom krajoliku i raznim aktivnostima u prirodi, kao planinarenje, biciklizam, kanunig, kajak, penjanje, plivanje i brojne druge aktivnosti!