Uživajte u Uskrsu ili proljetnom odmoru u Hotelu Stella Maris u Vodicama uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka uz saunu i jacuzzi sve za 2 osobe i do 2 djece do 6,99 godina GRATIS!

Super cijena 165,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS sauna i jacuzzi za goste. Kupon vrijedi od 27.03. do 30.04.2024.

Hotel Stella Maris nalazi se na samom ulazu u prekrasan grad Vodice, u mirnom i živopisnom predjelu u neposrednoj blizini plaže i centra grada.

Ulaskom u ovaj šarmantni hotel odmah ćete osjetiti njegovu posebnu intimnu atmosferu u kojoj se osjećate kao u vlastitom domu. Stil hotela spoj je modernog i tradicionalnog.

Hotel ima 24 sobe na tri etaže, s pogledom na Jadransko more i otoke ili dvorište te tri kategorije soba – classic, moderate i superior. 

31.03. bogati Uskršnji doručak (švedski stol) • piće dobrodošlice • svježe voće u sobi • 30% popusta na večeru u hotelu

POSEBNA PONUDA U VODICAMA 01.04. - tradicionalni bogati Uskršnji doručak na otvorenom uz razna ostala događanja!

Privatni wellness

Wellness soba sadrži saunu, stol za masažu i jacuzzi za pet osoba! Uživajte nasamo sa svojim partnerom ili prijateljima i doživite nezaboravne trenutke!

Očekuje Vas i besplatni Wi-Fi te besplatni parking.