NOVO - aktivan odmor na četiri kotača u netaknutoj prirodi s Trakošćan Adventure - tura quadovima u trajanju 2 ili 3 sata s uključenom opremom i gorivom te zakuska, po super cijenama!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite prirodu i kulturno nasljeđe bednjanskih krajeva u jedinstvenoj avanturi! Kupon vrijedi do 25.05.2024.

Doživite spoj adrenalina i prirode uz Trakošćan Adventure

Naša avantura proizašla je iz želje da vam predstavimo ljepote Trakošćana i okolice na jedinstven i uzbudljiv način. Quad izlet s vodičem omogućuje vam istraživanje prekrasnog krajolika Trakošćana i Ravne gore, pružajući vam nezaboravno iskustvo uz spektakularne panoramske poglede prema dvorcu i kotlini Trakošćana. 

Cijena uključuje turu u trajanju 2 ili 3 h quad vozilo i opremu - potkapa, kaciga, rukavice, odijelo po potrebi ● gorivo ● zakusku. 

Vozač mora imati vozačku dozvolu B kategorije. Kao suvozač može biti i dijete od 12-ak godina (ovisno o visini djeteta).

Ravna gora, najsjevernija gora Hrvatskog Zagorja, nudi nevjerojatne vidike sve do Austrije s vrha visokog 686 metara. S novim quad vozilima, možete se upustiti u samostalnu ili kombiniranu vožnju, istražujući skrivene kutke okolice uz dozu druženja i adrenalina. Quad izleti su idealni za zaljubljenike u prirodu i adrenalin, pružajući čisti doživljaj avanture u netaknutoj prirodi. Očekujte nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha!

Kupon vrijedi za 1 ili 2 osobe na 1 quadu. Ako kupite 3 i više kupona možete birati datum, inače Vas se priključuje grupama. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina radi formiranja grupa na 099 831 3492!