Ponuda paketa popularnih i učinkovitih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu Body Secret u Rijeci uz do 58% popusta i GRATIS personalizirani plan prehrane!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 540,00 €
Ušteda 45%
Cijena 230,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 10.06.2024.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIMFNA DRENAŽA pokreće limfu u vašem tijelu te Vas rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način dobiju bolju prokrvljenost, a noge postaju zaglađenije i utegnute forme. Vidljivo pospješuje protok i cirkulaciju, što za konačni cilj ima oslobođanje masti i podiže tonus kože. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.

MADEROTERAPIJA je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 posto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

Tretmani LIPO LASEROM su sigurni i bezbolni tretmani, koji  smanjuju obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima vašeg tijela. Koristeći se laserskom tehnologijom djeluje se na vaše metaboličke procese u tijelu i na taj način smanjuju se masne naslage bez ikakvog operativnog zahvata.

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.