10% POPUSTA

Idilična prirodna atmosfera u Gorskom Kotaru i odmor u autohtonoj drvenoj kući Bruno - skupite ekipu i provedite 3 dana i 2 noćenja u kući za 4 do 6 osoba okruženi netaknutom prirodom!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Pobjegnite od stresa u mir Gorskog Kotara, zabavite se i uživajte u divljini te napunite baterije... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 15.06.2024.

Kuća Bruno je okružena 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što čini idiličnu atmosferu kako zimi tako i ljeti za bijeg od gradske užurbanosti, te je dovoljan razlog za uživanje u miru, svježem zraku, pjevu ptica i da osjetite što znači biti dio prirode.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Želja nam je da naši dragi gosti uz vrhunsku kvalitetu smještaja, svoj boravak oplemene i kroz upoznavanje s prirodnim i kulturnim bogatstvima Gorskog Kotara.

Kuća se nalazi u Gorskom kotaru iznad mjesta Vrbovsko u mjestu Hajdine. Ako dolazite autoputom iz smjera Zagreba ili Rijeke tada izlazite na izlazu Vrbovsko. Udaljeno je od izlaza Vrbovsko 6 km.

Kuća sadrži zasebni prostor za zabavu gostiju u prizemlju sa opremom za raznovrsne aktivnosti (stol za stolni tenis, pikado badminton) te stambeni dio kuće na katu koji je kompletno drveni u autohtonoj goranskoj arhitekturi i goranskom ambijentu.

U prostoriji za zabavu na raspolaganju stolni tenis, stolni nogomet i mini biljar!

Osnovni sadržaj kuće: stambeni dio se sastoji od hodnika, dnevne sobe, 2 spavaće sobe u potkrovlju, kupaone sa WC-om, kuhinje, te terase, nova garnitura od masivnih borovih trupaca na vanjskoj terasi kod roštilja, kapacitet smještaja 4-6 osoba.

Ima vlastiti parking, vanjsku terasu sa zidanim roštiljem, ljuljačke za djecu, okućnicu sa vlastitom šumom iza objekta, a površina kuće je cca 75 m2.

Raspoloživost možete provjeriti i OVDJE!