[DOG FRIENDLY HOTEL] Uskršnji odmor u Hotelu Olea 4* u Novalji uz 2 ili 3 polupansiona za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 g., Wellness & SPA i zabavne sadržaje za sve uzraste!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaša savršena oaza za blagdanski provod u prekrasnoj Novalji! Kupon vrijedi od 29.03. do 01.04.2024.

Okružen morskim valovima, kamenom i tisućljetnim maslinama, smjestio se HOTEL OLEA 4* - vaš savršen kutak za uživanje u prirodnim ljepotama otoka Paga.

U ponudi uključena i Uskršnja buffet večera sa paškom janjetinom i vrhunskom vinskom ponudom uz živu glazbu!

Hotel Olea jedinstven je po izgledu - simbolizira svoju okolinu te se stapa s prirodom oko sebe. Razlog tome je što su u gradnji birani materijali koji se po strukturi i bojama uklapaju u ambijent. 

Hotel je duguljaste forme kao i sam otok Pag, a u prostoru stoji paralelno s fantastičnom planinom Velebit na koju se iz hotela pruža izuzetan pogled. Prizemlje je ostakljeno u boji mora, a tri su etaže sivo-bijele u bojama otoka te na taj način hotel simbolizira otok na morskoj površini.

Cijelim interijerom prevladavaju boje stijena, maslina, maslinovog ulja, mora. Pojedini komadi namještaja izrađeni su od pravog drveta masline, a čitav interijer oplemenjen je dekorima maslinovog drveta, pri čemu su sudjelovali brojni likovni umjetnici. Uređenje potpisuje arhitekt Saša Sarapa sa suradnicima iz ureda Forma biro.

Zar ne želite ponekad pobjeći od svakodnevnog života i ukrasti trenutak samo za sebe? Hotel Olea ima savršeno mjesto za to - u 300 m2 moderno dizajniranog Spa & Wellness centra, možete se u potpunosti posvetiti opuštanju. Zaplivajte u toplom bazenu, zagrijte se u sauni, razgibajte se pomoću fitness opreme i ne zaboravite počastiti se odličnom masažom (uz nadoplatu).

Istovremena animacija za djecu i vinska degustacija za roditelje ● besplatan transfer za razgledavanje Lunjskih maslinika ● besplatan transfer za Life on Mars Trail

VRTOVI LUNJSKIH MASLINA

Na samom sjeveru otoka Paga nalaze se Lunjski maslinici. Oni već stoljećima predstavljaju netaknuti i najegzotičniji kutak Mediterana. Prirodne samonikle masline simbol su dišpeta prema buri, kamenu i čovjeku, i tako već cijelo tisućljeće. 

Očuvana tradicija maslinarstva zadužila je Lun i njegove stanovnike da ovo netaknuto područje koje predstavlja prirodnu i kulturnu baštinu mediteranskog kraja, očuvaju za neke buduće naraštaje.

LIFE ON MARS TRAIL

Za sve ljubitelje aktivnog turizma, planinarenja, hodanja, traila i trekkinga staza Life on Mars Trail predstavlja jedinstven doživljaj. 

Dovoljno je doći do Metajne, udaljene tek dvanaest kilometara od Novalje, imati odgovarajuću opremu i obuću te prema označenim rutama krenuti u neiscrpnu avanturu putovima Marsa, koji svoje kamene površine ogoljene burom i posolicom sljubljuje u istu sliku s ljepotom Velebita, mora te prekrasnih uvala i plaža na kojima nailazite na istinsku ljepotu i mir.