LJETOVANJE U TURSKOJ - 8 dana, 7 noćenja na bazi ULTRA ALL INCLUSIVE usluge u Utopia Resort & Residence 5* i povratni charter let Banja Luka-Antalya s uključenim zrakoplovnim pristojbama!

Super cijena 1.092,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum polaska: 06.08., 13.08., 27.08., 06.09. ili 17.09.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: sastanak putnika u zračnoj luci dva sata prije leta. Čarter let za Antaliju. Slijetanje u Antaliju. Transfer do hotela. Noćenje.

ZADNJI DAN: napuštanje soba prema pravilima hotela (do 10h). Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku. Transfer do zračne luke. Čarter let.

Cijena uključuje: povratni charter let Banja Luka-Antalya u ekonomskoj klasi s uključenim zrakoplovnim pristojbama ● asistencija u zračnim lukama Banja luka /Antalija ● 7x ultra all inclusive u dvokrevetnoj sobi/dvokrevetnoj s dodatnim ležajem ● transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Turskoj ● priprema i organizacija putovanja

Hotel UTOPIA RESORT & RESIDENCE 5* je udaljen 92 km od zračne luke u Antalyi, 22 km od Alanye. Otvoren je 1995. godine, a zadnji put je renoviran 2021. godine i nalazi se na površini od 54.000 m2.

Hotelski kompleks sastoji se od glavne dvokatnice i četiri šesterokatnice s ukupno 368 soba podijeljenih na: standardne sobe (max. 3 osobe, 26 m2), obiteljske sobe (max. 4 osobe, 43 m2), sobe uz bazen (max. 3 osobe, 26-28 m2). Svaka soba ima centralnu klimu, kupaonicu sa tušem, sušilo za kosu, TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), mini-bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu.

Ima vlastitu pješčanu plažu gdje su ležaljke, suncobrani, madraci, ručnici i beach bar besplatni za goste hotela. 

U Resortu su također glavni i 2 a la carte restorana (talijanski i mediteranski – uz doplatu i obaveznu rezervaciju), 4 bara, konferencijske sale, unutarnji bazen, 5 vanjskih bazena, vodeni park s 5 vodenih tobogana, tursko kupatilo, sauna, aerobik, aquabike, košarka, pikado, teniski teren, odbojka na pijesku, stolni nogomet, dječje igralište, dječji bazen, dječji klub (4-12 g.)...