[23.-24.03.] Uživajte u Glamping Resortu Toplice Sveti Martin uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za dvoje u glamping kućici i nastup KLAPE KAMPANEL 23.03.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 23.-24.03.2024.

U cijenu uključeno: 1 noćenje u glamping kućici ● 1 polupansion u restoranu Halicanum (doručak i večera) ● nastup KLAPE KAMPANEL 23.03. u restoranu Halicanum u intimnoj atmosferi za max. 60 osoba ● GRATIS korištenje finske saune u sklopu wellnessa

EXTRA pogodnosti - 10% popusta na sva a la carte jela u restoranu Halicanum i 20% popusta na sve masaže i beauty tretmane ZEN HOUSE wellnessa u sklopu resorta

GLAMPING RESORT TOPLICE SVETI MARTIN - savršen spoj luksuznog smještaja i prirodnog okoliša. Naših 25 drvenih glamping kućica pružaju privatnost i udobnost. Uživajte u gastronomskom iskustvu u restoranu Halicanum, nazvanom prema starorimskom nazivu Sv. Martin na Muri. 

Svaka naša glamping kućica nudi luksuznu kupaonicu s tušem za osvježenje, prostranu sobu s velikim francuskim krevetom i trosjedom na razvlačenje, pružajući dovoljno mjesta za udoban odmor, impresivan televizor s IP TV-om veličine 65 inča za opuštanje uz omiljeni sadržaj.

Ima također i podno grijanje koje obuhvaća cijeli prostor i ventilokonvektor za grijanje i hlađenje, prateći trendove kako bi gostima bilo što udobnije. Sve to je uklopljeno u prirodno okruženje, prateći bit glampinga i nudeći vam jedinstvenu ponudu u Međimurju, koja prati trendove u Europi i svijetu.

Sve je stopljeno s prirodom, prateći svjetske trendove u glampingu. Osim toga, gosti mogu iskoristiti sve što Terme Sveti Martin nude, a istražiti i bogatu ponudu Međimurja, od vinskog turizma do ribarskih kuća.

Restoran otvorenog tipa, HALICANUM, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.