[SPRING ADVENTURE] Idiličan odmor u Boutique hotelu Bura 45⁰N u Senju uz 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i adrenalinsko iskustvo na quadu uz 50% popusta na najam u trajanju 2 sata!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještaj u modernom hotelu u srcu grada Senja i avantura quadovima odličan su recept za aktivan odmor u ovom dijelu Jadrana! Kupon vrijedi od 01.04. do 05.05.2024.

BOUTIQUE HOTEL BURA 45 ⁰N je hotel u srcu grada Senja. Ponosno noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske te staviti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjetiti iz raznih razloga.

Potpuno renoviran, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je tu da vam pruži svi gosti s modernim smještajem i mjestom bez stresa gdje mogu osjetiti svoje pravo ja, gdje se mogu potpuno opustiti i opustiti te se usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bilo da je ljetna ili zimska sezona.

Soba s balkonom i pogledom na more savršena je za par koji želi imati dovoljno prostora za potpuno uživanje na odmoru ili poslovnom putovanju. Ima veliki bračni krevet, smart TV, radni stol sa stolicom, fotelju na razvlačenje, ormar s kliznim vratima, sef i minibar. Najbolji adut ove sobe je lijep i opremljen balkon, tako da gosti mogu započeti dan ispijajući espresso uz prekrasan pogled na horizont i more ispred sebe.

50% popusta na najam quada u trajanju 2 sata (stara cijena 160€, nova cijena 80€, plaća se direktno iznajmljivaču)!
Termin za vožnju quadom potrebno je prije dolaska dogovoriti direktno sa hotelom.

Grad SENJ je najstariji grad na gornjem Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "Nehajska kula". Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji te vrste u Republici Hrvatskoj.