Uživanje u bajkovitom krajoliku Kranjske Gore i opuštanje u Hotelu Špik 3* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i korištenje saune u trajanju 3 sata..

Kupon vrijedi od 25.03. do 27.05.2024. *Nadoplata za boravak petak-nedjelja i datume 31.03., 01.04., 27.04., 01.05. i 02.05. u iznosu 10 eura/osobi/noćenju u hotelu.

U idiličnom i mirnom okruženju Gozda Martuljka, pet kilometara od Kranjske Gore, usred netaknute prirode smjestio se Alpine Resort Špik

Cjelokupna ponuda resorta temelji se na jedinstvenom i prirodnom alpskom svijetu, naglašavajući njegov održivi karakter i svijest o prirodnim ljepotama i tradiciji. 

Te važne vrijednosti obuhvaćaju odnos s lokalnim okruženjem, opuštanje, tjelovježbu i dinamiku – brigu za kvalitetu života. Resort Špik ima svoj poseban karakter. Prirodni materijali unose toplinu i ljubaznost u objekt, dok široki otvoreni pogled na prirodu umiruje i opušta.

Hotel Špik s 3 zvjezdice ima 60 soba - double/twin, dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem za tri osobe, dvokrevetna soba s krevetom na kat za četiri osobe; sve sobe imaju tuš, WC, TV, Wi-Fi, sušilo za kosu, sef i telefon.

U Svijetu sauna nalaze se finska, turska i biljna sauna, ledena jama, bazen za hlađenje, whirlpool, relax prostor s udobnim ležaljkama.