PodržimoNaše

Stisni šaku i izbaci bijes, i to na pravom mjestu! Tarikova škola rekreativnog boksa u trajanju mjesec dana u Zagrebu, za samo 69 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite naučiti boksačke vještine kako biste na zabavan način mogli izbacivati negativnu energiju, a da vas pritom nitko ne ozljedi? Onda je ovo škola za Vas!

Ispucajte svu negativnu energiju nakupljenu tijekom napornog radnog dana i ispušite se kao balon u Tarikovoj školi boksa! Treninzi su rekreativnog karaktera (učenje tehnika bez boksanja već boks kao sredstvo za izbacivanje negativne energije na opremi... vreće, fokuseri, vijače itd.).

Navucite rukavice i krenite! Uz boks ćete u vrlo kratkom vremenu pospješiti svoje fizičko i mentalno zdravlje, poboljšati izgled, jačati samopouzdanje i riješiti se negativne energije i nakupljenog stresa.

Treninzi su prilagođeni za sve uzraste i oba spola!

Tijekom treniranja razvija se opća kondicija i izdržljivost, koordinacija, snaga, brzina i elastičnost. Pomoći se vam da zavidno poboljšate svoju izdržljivost, kao i sve motoričke sposobnosti. Intenzivno se tope masne naslage, eliminira suvišna voda iz tijela i jačaju sve skupine mišića, a naročito trbušna muskulatura. Ženama je stoga naročito privlačan jer potiče mršavljenje i zatezanje cijelog tijela.

Prostor Tarikove rekreativne škole boksa koncipiran je na način:

garderoba ženska (u sklopu garderobe tuš za žene )

garderoba muška (u sklopu garderobe tuš za muškarce )

prostor za opuštanje kao boravak sa foteljama i automatom za pića

prostor zadovoljava sve higijenske norme

potpuno opremljen za treninge (članovima ne treba nikakva oprema... rukavice itd... )

Nakon kupnje kontaktirati Partnera: 091 760 79 43

Potražite nas na Facebook-u!!