Stisni šaku i izbaci bijes, i to na pravom mjestu! Tarikova škola rekreativnog boksa u trajanju mjesec dana u Zagrebu, za samo 69 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 200 kn
Ušteda 65%
Cijena 69 kn

Želite naučiti boksačke vještine kako biste na zabavan način mogli izbacivati negativnu energiju, a da vas pritom nitko ne ozljedi? Onda je ovo škola za Vas!

Ispucajte svu negativnu energiju nakupljenu tijekom napornog radnog dana i ispušite se kao balon u Tarikovoj školi boksa! Treninzi su rekreativnog karaktera (učenje tehnika bez boksanja već boks kao sredstvo za izbacivanje negativne energije na opremi... vreće, fokuseri, vijače itd.).

Navucite rukavice i krenite! Uz boks ćete u vrlo kratkom vremenu pospješiti svoje fizičko i mentalno zdravlje, poboljšati izgled, jačati samopouzdanje i riješiti se negativne energije i nakupljenog stresa.

Treninzi su prilagođeni za sve uzraste i oba spola!

Tijekom treniranja razvija se opća kondicija i izdržljivost, koordinacija, snaga, brzina i elastičnost. Pomoći se vam da zavidno poboljšate svoju izdržljivost, kao i sve motoričke sposobnosti. Intenzivno se tope masne naslage, eliminira suvišna voda iz tijela i jačaju sve skupine mišića, a naročito trbušna muskulatura. Ženama je stoga naročito privlačan jer potiče mršavljenje i zatezanje cijelog tijela.

Prostor Tarikove rekreativne škole boksa koncipiran je na način:

garderoba ženska (u sklopu garderobe tuš za žene )

garderoba muška (u sklopu garderobe tuš za muškarce )

prostor za opuštanje kao boravak sa foteljama i automatom za pića

prostor zadovoljava sve higijenske norme

potpuno opremljen za treninge (članovima ne treba nikakva oprema... rukavice itd... )

Nakon kupnje kontaktirati Partnera: 091 760 79 43

Potražite nas na Facebook-u!!