Ususret ljetu u Istri uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u sobi ili za 2-3 osobe u apartmanu u Casa Rustica Dva Baladura u Kanfanaru!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.06 do 30.06.2024.

B & B Casa Rustica Dva Baladura ima sobe i apartmane, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište, a nalazi se u Kanfanaru. 

Objekt ima i terasu i vrt u kojem se možete opustiti.

Lijepo uređene sobe i apartmani su opremljeni i imaju vlastitu kupaonicu. Apartmani imaju također i vlastitu kuhinju. Svi naši apartmani i sobe klimatizirani su i pogodni za turizam preko cijele godine. Brižno odabran stilski namještaj i prozračnost prostorija uređenih u autohtonom istarskom štihu zadovoljiti će sve potrebe današnjeg gosta. 

Smještena u središnjem dijelu Istre, s malim izlazom na more, općina Kanfanar zanimljivo je odredište svim zaljubljenicima u prirodu, povijesnu baštinu, istarsku tradiciju i kulturu, ali i aktivni odmor. 

Mnogo je znamenitosti po kojima je Općina Kanfanar poznata. Od ruševina srednjovjekovnog grada Dvigrada, prekrasne zeleno-plave oaze Limskog kanala, brojnih arheoloških lokaliteta, bogate sakralne baštine, lokalnih proizvoda… No, želeći ukazati na potrebu o brizi o najosjetljivim dijelovima istarske kulturne i tradicijske baštine, Općina Kanfanar brendira se kao općina istarskog vola i fuži.