Istražite pitoreskni Rovinj uz odmor u luksuznom Boutique Hotelu Natka 4* te 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i besplatan parking!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u šarmantnim ulicama jednog od najslikovitijih mjesta u Istri! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: do 30.04., 30.04.-31.05. ili 31.05.-30.06.2024.

Pomno dizajniran i opremljen BOUTIQUE HOTEL NATKA oduševit će Vas od prvog koraka. Luksuzni smještaj s uslugom doručka nalazi se na 1,5 km od akvarija i marine u Rovinju, a nudi restoran i bar u sklopu objekta. U cijelom je objektu moguće koristiti besplatni WiFi.

Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje Vam je na raspolaganju za sve upite, također Vas može savjetovati i uputiti u kulturne i gastronomske tajne Rovinja i Istre. Smještaj se nalazi u blizini centra Rovinja, lagane šetnje cca 5 minuta.

1 dijete do 6 godina boravi GRATIS!

Dvokrevetna soba Deluxe: klimatizirana, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, prostor za sjedenje s kaučom, mini bar i sef, vlastita kupaonica sa tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. 

Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su Stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. Rovinj ima mnoštvo vjernih gostiju koji dolaze iz svih krajeva svijeta i razvio se u popularno turističko odredište.