10% POPUSTA

Istražite pitoreskni Rovinj uz odmor u modernom Bella Natka Bed & Breakfast te 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe!

Super cijena 160,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Uživajte u šarmantnim ulicama jednog od najslikovitijih mjesta u Istri! Kupon vrijedi od 31.05. do 30.06.2024.

B&B BELLA NATKA nalazi se u Rovinju, 400 m od plaže Baluota i 60 m od centra, a nudi klimatiziran smještaj, besplatni WiFi i bar. Nalazi u najpoznatijoj rovinjskoj ulici, ulici slikara i umjetnika Grisia, odmah pored crkve svete Eufemije!

Sobe imaju TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom, sušilom za kosu i tušem. Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje će Vam je na raspolaganju za sve upite, također Vas može savjetovati i uputiti u kulturne i gastronomske tajne Rovinja i Istre.

Popularne zanimljivosti u blizini smještaja su plaža Mulini, plaža Sveti Andrija i katedrala sv. Eufemije u Rovinju. Najbliža zračna luka je Pula, udaljena 38 km od Bella Natka, a objekt nudi uslugu prijevoza iz/do zračne luke uz nadoplatu.

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje.