Idiličan odmor u Toplicama Sveti Martin uz 2 ili 5 noćenja za 2 osobe u opremljenom i modernom Apartmanu Sandra 4* i opciju uključenog cjelodnevnog kupanja u Termama Sveti Martin!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 djece do 6 godina GRATIS! Ponuda vrijedi od nedjelje do petka, a za boravak preko vikenda obavezna nadoplata na licu mjesta u iznosu 20 eura po kuponu za 2 noćenja bez kupanja, odnosno 30 eura po kuponu za 2 noćenja s uključenim kupanjem i 5 noćenja bez kupanja. Kupon vrijedi od 03.04. do 30.04.2024.

APARTMAN SANDRA 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life.

Mogućnost nadoplate za doručak 8€ po osobi, ručak/večeru 10€ po osobi; dodatni dan kupanja ponedjeljak-petak 12€ po osobi starijoj od 6 godina ili petak-nedjelja 14€ po osobi starijoj od 6 godina; dodatnu osobu ili osobu stariju od 6 godina u apartmanu 10 eura po noćenju za opcije bez kupanja, odnosno 20 eura po noćenju za opciju sa kupanjem.

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti te ležajem u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.

Restoran otvorenog tipa, HALICANUM, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.