NOVA AKCIJA! A KATEGORIJA u ZAGREBU - osposobljavanje vozača za A kategoriju koji posjeduju B kategoriju u Autoškoli Gold u Zagrebu za samo 259 eura!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije, a uključuje 15 sati obuke! Kupon se može iskoristiti do 01.07.2024. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora sa autoškolom temeljem KUPONA.

Napomene za polaznike: ponuda vrijedi isključivo za vozače koji imaju B kategoriju ● u program osposobljavanja možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine ● ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti ● pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW ● s obzirom da posjedujete B kategoriju, polagat ćete samo ispit vožnje nakon 15 sati vožnje (ispit se dodatno plaća u Autoškoli)

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o početku predavanja, kupac s Autoškolom Gold potpisuje Ugovor. Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava), osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke! 

Dodatne nadoplate: ispitni sat (16. sat) i uplatnica za HAK.

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!