Prepustite se čarima proljetnog odmora na Makarskoj rivijeri uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Park u Makarskoj te opuštanje u unutarnjem bazenu i jacuzziju...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS dijete do 12 godina na trećem ležaju! Kupon vrijedi do 26.04.2024.; ne vrijedi za 22.04.

Lokacija HOTELA PARK je vrlo karakteristična. Osim što se nalazi na najljepšem dijelu jadranske obale, gdje azurno plavo more zapljuskuje duge, suncem okupane šljunčane plaže, hotel Park je među prvima uveo potpuno inteligentne sobe pa ga tako s pravom možete promatrati kao vaš najbolji odabir u Makarskoj na Makarskoj rivijeri.

Interijeri soba hotela Park pružaju osjećaj ugode i udobnosti te su upotpunjeni najnovijim tehničkim dostignućima kako bi se u najvećoj mjeri pokušalo udovoljiti različitim potrebama naših gostiju. 

Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa dodatnim ležajem i opremljene su prostranim kupaonicama koje imaju podno grijanje, a imaju također mini bar, sef, klimatizaciju / grijanje, besplatni Wi-Fi, TV, telefon, sušilo za kosu i set za kavu i čaj.

Besplatan ulaz u Wellness Spa zonu sa jacuzzijem i unutarnjim bazenom ● 1x Fine spine masaža u trajanju 25 minuta (za 2 osobe) ● 20% popusta na wellness usluge

U hotelu Park prepoznali smo važnost potrebe za profesionalnim pristupom odabiru svježih i kvalitetnih namirnica te vrhunskim pripravljanjem hrane. U našoj ponudi možete pronaći internacionalne specijalitete, ali i jela izvorne domaće dalmatinske kuhinje koja se odlikuje brzinom i jednostavnošću pripreme, a kojom se čuvaju zdravi sastojci hrane.