Obnova i sjaj vašeg limenog ljubimca u AUTO CENTRU JIMMY u Zagrebu - vanjsko pranje i vosak ili vanjsko pranje, vosak i poliranje vrhunskom 3M pastom!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 28.06.2024.

Pranje vozila

Iznenadite se rezultatima! Vaš auto će dobiti novi sjaj! Obratite se s povjerenjem autopraonici Jimmy i uživajte u prekrasnom automobilu! Vanjsko pranje će izbrisati svaki trag prljavštine, i učiniti Vaš auto sigurnijim i lijepšim, a premaz s voskom donijeti novu svježinu njegovom izgledu!

Poliranje vozila

Kod profesionalnog poliranja vozila bitno je blijedim i istrošenim auto lakovima vratiti visoki sjaj i kvalitetu. Pritom se koristi strojno poliranje koje u kombinaciji sa eventualnim ručnim poliranjem, po potrebi, daje najbolje moguće rezultate koje nije moguće postići ako koristimo samo jednu od te dvije opcije.Svaka ogrebotina koja nije zahvatila cijelu dubini sloja laka može se izvući poliranjem.

Paste 3M koje se upotrebljavaju najvišeg su stupnja kvalitete te u potpunosti garantiraju profesionalan učinak.

Zaštita vozila voskom

Koliko će dugo zaštita biti postojana ovisi o mnogo faktora kao što su: tip površine, očekivano korištenje (trošenje) površine, moguća oštećenja, te trajnost varira između 2 i 5 godina. Tu informaciju, prilagođenu vašim potrebama, skupa sa karakteristikama i performansama zaštite na različitim površinama možete dobiti iz prve ruke od naših stručnih djelatnika. 

Trebate dovesti čisto vozilo izvana!