Valentinovo u Budimpešti! Prijevoz autobusom, hotel s bazenom te posjet romantičnom baroknom gradu Szentendre, za samo 397 kn!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite romantični vikend, 14.-15.02., u prekrasnoj Budimpešti, uz smještaj u hotelu s bazenom i široku ponudu fakultativnih izleta, kao što je posjet tvornici marcipana u Szentendru ili romantična vožnje lijepim plavim Dunavom, uz pjenušac, za Valentinovo, za samo 10 eura! Polasci iz Zagreba, Varaždina i Čakovca!

Ponuda uključuje: Valentinovo u Budimpešti, uz posjet romantičnom baroknom gradu Szentendre, 14.-15. 02. 2015.

U cijenu je uključeno: Prijevoz turističkim autobusom uz turističkog pratitelja, smještaj u hotelu 3* s bazenom u Budimpešti, u dvokrevetnim sobama (tuš/WC/TV) na osnovi 1 noćenje/doručak, troškovi organizacije.

Nadoplate: Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koji nisu navedeni kao uključeni, fakultativni sadržaji te troškovi osobnih narudžbi-

FAKULTATIVNI SADRŽAJI: Vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca 15 EUR, razgledavanje grada u pratnji stručnog vodiča 3 h – 15 EUR – sve minus 30%.

Fakultativne programe potrebno je unaprijed rezervirati u agenciji!

RASPORED PUTOVANJA

1.DAN: Polazak iz Zagreba u 05,00 sati sa Autobusnog kolodvora, te mogući polasci iz Varaždina i Cakovca.. Po dolasku u Budimpeštu oko 10,00 h šetnja strogim centrom grada i atrakcijama koje pruža tradicionalno živahno subotnje prijepodne, pješačka zona Vaci, s brojnim dućanima i zanimljivostima, slastičarnicom Gerbaud, te posjet najvećoj staroj tržnici. U 14,00 sati odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor, mogućnost uživanja na bazenu ili vlastite programe. Slijedi razgled grada sa lokalnim stručnim vodičem - fakultativno - Budim - Ribarska tvrava - crkva sv. Matijaša - Parlament - Gellert brdo - Opera - Andrassy avenija - Trg velikana - park Varosliget - kupelji Szecheny - mostovi na Dunavu. Večer u Budimpešti najljepša je uz vožnju brodom po Dunavu uz čašicu pjenušca i melodije “Na lijepom plavom Dunavu” - fakultativno – navedeni program potrebno je unaprijed rezervirati.

2. DAN: Nakon doručka u 09:00, odlazak u shopping u Arena centar. U 11:00 h posjet baroknom gradu umjetnika Szentendre, najposjećenijem turističkom centru na Dunavu sa brojnim umjetnickim i modnim ducanima, restoranima, slastičarnicama, a svakako preporučujemo posjetit tvornicu i muzej marcipana-fakultativno. U 15,00 sati odlazak iz Budimpešte. Duža pauza u gradu Shiofok - discont koji je otvoren 24 sata. Dolazak u Čakovec, Varaždin i Zagreb u kasnijim vecernjim satima.

Sve detaljne informacije i predrezervacije na e-mail: papageno-tours@zg.htnet.hr.