Osvježenje u oblacima i u rijeci te dobra klopa i piće! Počastite sebe i najdraže nezaboravnim poklonom - TOP adrenalinski doživljaj LETA GYROCOPTEROM Croatia u trajanju 15 minuta po odličnoj cijeni!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeno i 10 % popusta u restoranu "Mlinski kamen"! Kupon vrijedi od 30.04. do 07.07.2024.

Nudimo svima da dožive svu ljepotu prekrasnog Hrvatskog krajolika iz ptičje perspektive, uživajući u polaganom i sigurnom letu koji će Vas sigurno ostaviti bez daha! Uživajte u pogledu s visina na predivnu rijeku Kupu koja u sklopu letjelišta.

Cijena uključuje: godišnju članarinu u Aeroklubu GYRO-CRO + 15 minuta let gyrocopterom s iskusnim pilotom + upoznavanje sa gyrocopterom i osnovama leta!

Letimo vikendima, sa UZLETNO-SLETNE STAZE "Mlinski kamen", Brest pokupski 34D, 44250, Petrinja. U slučaju izvanrednih situacija moguća je promjena lokacije letjelišta. Sa letovima počinjemo sredinom svibnja 2024. godine, moguće i prije, ovisno o vremenu! 

Obavezna najava telefonom za dogovor oko termina leta, kupone je potrebno obavezno poslati na mail kluba radi potvrde rezervacije! 

Gyrocopter u hrvatskom prijevodu "žirokopter", mješanac je aviona i helikoptera, letjelica otvorenog tipa koja nudi drugačiji način leta! Let gyrocopterom je nešto novo, drugačije, uzbudljivo i sigurno za mlade i starije, naše buduće članove! Nudimo svima da dožive svu ljepotu prekrasnog krajolika Hrvatskog krajolika iz ptičje perspektive uživajući u polaganom i sigurnom letu koji će vas sigurno ostaviti bez daha! 

Let gyrocopterom je jedinstven, nezaboravan i siguran način leta! Poklon koji će apsolutno svakog oduševiti i ostaviti bez daha! Let gyrocopterom je poklon koji se pamti, poklon koji se prepričava iz godine u godinu na obiteljskim i poslovnim druženjima, personaliziran poklon, nesvakidašnji i naravno originalan!

Uvjeti za let: nema dobne granice (mogu letjeti djeca uz pismenu suglasnost roditelja) + min visina 140 cm + max težina cca 105 kg (+/-) + udobna odjeća i čvrsta obuća (ravne cipele ili tenisice).

SAMO ZA KUPCE CRNOG JAJA - NADOPLATA ZA PRODUŽENIH 15 MINUTA LETA za samo 45 EURA (na licu mjesta, uz prethodnu najavu)!

Godine 1920. Španjolac Juan de la Cierva izumio prvi Gyrocopter koji je nazvao Autogiro. Nakon što je preživio pad s avionom bombašem, krenuo je u potragu za zrakoplovom koji nema prekid protoka zračne struje (stalling), tako da se ne može srušiti.

Nakon godina eksperimentiranja, napokon je izumio prethodnika današnjeg gyrocoptera, koji u slučaju kvara pogona / motora lagano plovi prema zemlji, baš kao sjeme javora. U filmu "Mad Max 2" i u filmu Jamesa Bonda "You only live twice" gyrocopter je stekao svjetsku pozornost.

Posebnu pozornost stekao je kad je Sean Connery manevrirao "Little Nelly" na azijskom otoku. Za razliku od našeg gyrocoptera, Little Nelly imala je dva plamena bacača, dvije rakete i strojnice u prednjem djelu, te se dala spremit u samo četiri kofera. No te dodatke mi nemamo, njih smo izostavili. ;)

Cijena uključuje i 10 % popusta u restoranu "Mlinski kamen". Popust na račun u restoranu moguće je iskoristiti jednokratno uz fizičku predaju kupona na licu mjesta.

Nakon zračne avanture prepričavajte doživljaje i opustite se uz odličnu klopu i piće u tradicionalnom restoranu MLINSKI KAMEN, koji se nalazi pored piste! 

Svakako i preporuka za turu solarnim čamcem po Kupi koju nudi restoran i odmah vam pokažu sva divna kupališta! 

Grad Petrinja, grad Sisak i okolica, prekrasna priroda i preporuka za provesti divan dan na nesvakidašnjoj lokaciji! :) Lokacija je odlična i za mlade i za obitelj!