PodržimoNaše

Mjesec ljubavi, veljača, u Splitu, u hotelu Atrium***** uz 2 noćenja s doručkom u superior sobi s romantičnim postavom, i večerom za dvoje, uz čak 52% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite puninu romantike u "najlipšem gradu na svitu", uz ekskluzivnu ponudu hotela Atrium upravo za mjesec zaljubljenih, veljaču! Uživajte u vrhunskom usluzi i smještaju u superiror sobi s romantičnim postavom!

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita. 

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s romantičnim postavom sobe + 2 bogata buffet doručka + večera za dvoje uz izbor menu A ili B (pića uz večeru su dodatno).

Menu A: Bruschetta od ananasa i sira; krem juha od rajčice; pureći medaljoni u umaku od dalmatinskih trava, pekarski krumpir, svježa sezonska salata; čokoladni parfeit s umakom od divlje naranče.

Menu B: Bruschetta od mozzarele i rajčice; krem juha od povrća; file bakalara u umaku od bijelog vina, zeleni pire od brokule i krumpira; medena pita od jabuka i đumbira.

Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Akvadukt izgrađen u njegovo doba još se uvijek može vidjeti u izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu.

Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim. 

Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Filomena wellness&spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

Filomena wellness&spa hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla. Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys. Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja. Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti. 

Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.02.15. do 01.03.15.!

O SPLITU

"Nima Splita do Splita, to van svaki zna." Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti romantiku kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. 

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotel-atrium.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.