Uskršnji odmor u krugu obitelji uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici Bonaca u Srimi za 2 odrasle osobe i do 3 djece do 12 godina, piće dobrodošlice, korištenje roštilja...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba i završno čišćenje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi za 29.03.-31.03. ili 30.03.-01.04.2024.

Prilika za posjet tradicionalnom Uskrsnom doručku u Vodicama

Tradicionalni 34. po redu Uskrsni doručak održat će se na Uskrsni ponedjeljak 01.04. u Vodicama na Trgu F. Tuđmana s početkom u 9:45h. Uz svečani stol koji će posjetiteljima ponuditi kroštule, fritule, karitule, bubice, jaja i ostale slastice, posebna atrakcija biti će najveća Vodička karitula pripremljena prema tradicionalnoj recepturi. Posjetitelji će moći razgledati, kušati i kupiti lokalne proizvode OPG-ova koji će svoje proizvode izložiti tokom programa. U programu sudjeluju: Vodiške mažoretkinje, KU Vodičke Perlice, KUD Koledišće, klapa Bunari, klapa Oršulice i djeca DV Tamaris.

MOBILNE KUĆICE BONACA

Udobnost mobilnih kućica Bonaca koja će Vam zasigurno ponuditi ugodan obiteljski odmor kojeg priželjkujete.

Samo par minuta laganog hoda je šljunčana plaža, pogodna za djecu i ovjenčana plavom zastavom. Također, na nekoliko koraka od kućica se nalazi i bazen površine 50 m2 s ležaljkama koje su također na raspolaganju gostima.

Na raspolaganju gostima je recepcija i klimatiziran restoran u glavnoj zgradi pansionu Bonaca, bar na terasi pansiona, Wi-Fi, velika terasa s ležaljkama i stolicama uz bazen (ovisno o raspoloživosti), parking (ovisno o raspoloživosti), najam bicikla, stolni tenis. U blizini se nalaze trgovine i restorani.

SMJEŠTAJ

Svaka mobilna kućica ima SAT-TV i klimatizaciju. 

Mobilne kućice imaju dvije sobe (jedna s bračnim krevetom i druga s dva/tri ležaja), dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i terasu (površine cca 10 m2) sa stolom i stolicama ispred mobilne kućice.