Vikend odmor na umjetnički način u šarmantnom Hotelu Kunst u Krškom uz 1 noćenje s doručkom i 1x večeru u 3 slijeda u restoranu Kunst za 2 odrasle osobe te kupanje u Termama Paradiso!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična ponuda za kratki odmor u dvoje uz jedinstveni smještaj i bogatu gastro ponudu Hotela Kunst te gušte u termalnim bazenima... Kupon za ponudu vrijedi od 01.04.24. do 31.05.2024.

Gostionicu i hotel KUNST u Krškom vodi treća generacija koja uspješno nastavlja obiteljsku tradiciju. Trudimo se ispuniti očekivanja i želje svakog gosta koji nam dođe!

U našoj kuhinji dajemo prednost lokalnim namirnicama. Namirnice koje koristimo su sezonske i svježe. Zahvalni smo što imamo izvrsne dobavljače koji nam osiguravaju visokokvalitetne sastojke koje koristimo za pripremu jela za vas!

Brinemo o svom okolišu, stoga koristimo reciklirane i biorazgradive materijale (vreće za smeće, vrećice za pranje rublja, higijenski materijal, sapune, slamke, papirnati materijal itd.). Hotel se može pohvaliti vlastitom solarnom elektranom, a mi proizvodimo 60% potrebne energije. Promičemo pametno korištenje vode i električne energije.

U hotelu raspolažemo s dvije kategorije soba - STANDARD i ART. 

Standardne sobe će zadovoljiti vaše potrebe ako volite klasični stil, poslovni ste gost ili samo u prolazu. Sobe su velike i prostrane, s velikim i udobnim krevetima i ponekom radnom sobom, u slučaju da morate obaviti nešto vezano za posao. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, TV i klima uređaj za hlađenje.

U takozvanim "umjetničkim sobama" možete doživjeti živote umjetnika iz naše lokalne sredine. Dizajner Mitja Bobnar kreirao je sobe - sve imaju moderan dodir, udobne su i nude jedinstveno iskustvo, a odražavaju duh umjetnika, njihov životni rad i njihov vlastiti jedinstveni stil. Hodnik je posvećen Janezu Vajkardu Valvasoru, velikom slovenskom polihistoru koji je živio u 17. stoljeću. Ideja o stvaranju jedinstvenih soba za umjetnike pojavila se zbog našeg prezimena KUNST.

Prezime KUNST, naslijeđeno od naših boemskih umjetničkih predaka, na njemačkom znači umjetnost (die Kunst). Nekada su se umjetnici zvali KÜNSTLERI, jer su slikali freske po zidovima crkava. U kapeli na Svetoj Gori iznad sela Bistrica ob Sotli i danas se čuvaju njihove freske.

1x cjelodnevno kupanje u Termama Paradiso u Dobovi!

TERME PARADISO (Dobova) - najbolje kupalište 2023. - 1. mjesto među malim termalnim kupalištima

Prepustite se termalnim doživljajima na više od 1800 m2 vodenih površina, skrivenih u zagrljaju prirode. Opustite duh i tijelo u ljekovitoj termalnoj vodi temperature oko 32°C i uživajte u prirodnom izvoru zdravlja i blagostanja.

Blagotvorni učinci termalne vode poznati su još od srednjeg vijeka, kada su izvore koristili svi oni koji su mnogo polagali na zdravstvenu kulturu čovjeka, poput starih Rimljana i Grka. Termalna voda crpi se iz dubine izvora na 706 m s temperaturom od 55°C i prirodno je obogaćena magnezijem, kalcijem, hidrogenkarbonatom i sulfatom. 

Zbog svojih balneoloških i kemijskih svojstava povoljno djeluje u održavanju funkcionalnosti lokomotornog sustava i kralježnice, kod kroničnih reumatskih promjena, u jačanju oslabljenih mišića i zglobnih ovojnica, te je pogodna za nastavak fizioterapeutskih vježbi i nakon sportskih ozljeda u slučaju uganuća i prijeloma.