NOVO! Potrošite 1300 kcal u 30 minuta uz FIRE BODY FITNESS REVOLUCIJU u Trogiru - 26 tretmana mršavljenja za vitku i oblikovanu liniju i samo 319 eura!

Paket uključuje 8x trening u kapsuli (30 min), 8x Body Roll masaža (15 min), 5x Tesla Body Sculpt (30 min) i 5x limfna drenaža (45 min). Kupon se može iskoristiti do 20.05.2024.

FIRE BODY je među prvima u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma kao i sportašima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga. U našoj ponudi imamo samo individualne treninge te se maksimalno posvećujemo svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga.

FIRE BODY ROLL - ubojica celulita

Ovo je masažni tretman koji izbacuje višak vode iz organizma, opušta mišiće, uspješno rješava problematiku dijastaze trbušnih mišića, radi limfnu drenažu i zateže kožu. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. 

INFRARED KAPSULA prodire duboko u tkivo djelujući na mnogim razinama. Potiče kožu na obnovu, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline. Infrared u našim uređajima nalazi se na udaljenosti optimalnoj za korisnika.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIMFNA DRENAŽA je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela.