Uživajte u proljetnoj idili Kvarnera uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom te opuštanje u bazenu i SPA & relax zoni u Hotelu Marina 4* u Moščeničkoj Dragi, a sve za 2 osobe...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda dodatno uključuje: 15 % popusta na wellness usluge, jednom tijekom boravka. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04. do 25.04.24.

1 dijete do 5 godina s roditeljima u krevetu GRATIS

1 dijete do 14 godina GRATIS na pomoćnom krevetu (na upit, sukladno raspoloživosti)

Dijete ili osobe starije od 14 godina doplata 50,00 eur po danu, plaćanje na licu mjesta

Doplata za family room iznosi 80,00 eur po danu (za 2 odraslih i 2 djece do 14 godina), plaćanje na licu mjesta

HOTEL MARINA 4* u Mošćeničkoj Dragi smješten je uz more i predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri. Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe.

Superior soba površine 22 m2 s privatnim balkonom i pogledom na park  omogućit će vam pravi odmor. Soba je klimatizirana, ima francuski ležaj (200 x 180 cm), dvosjed na razvlačenje (140 x 200 cm), kupaonicu s tušem, besplatan Wi-Fi, TV (kabelska), sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem broja, minibar i sef te pisaći stol.

U ponudi uključeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, ležaljki na unutarnjem bazenu, korištenje fitnessa, spa i relax zone (od 16 godina, sukladno raspoloživosti)!

Za najmlađe tu je dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju Wellness i Spa Marina za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije, a nudi 800 četvornih metara čistog užitka. Na ulasku će vas dočekati smirujući zemljani tonovi, koji će trenutno izazvati osjećaj smirenosti.

SPA relax zona obuhvaća finsku saunu, a za savršeno opuštanje tu su whirlpool i relax zona. Možete i zaplivati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, ili odraditi trening u fitness centru sa TechnoGym opremom. 

Hotel Marina – Mošćenička Draga: obiteljski odmor, sport, rekreacija i zabava uz jednu od najljepših plaža na Jadranu!

Otkrijte mitski park u neposrednoj blizini Mošćeničke drage. Aktivnost je namijenjena obiteljima s djecom (5-12 godina) koji vole uživati u prirodi, svježem zraku i pritom nešto naučiti o mitskoj baštini. Više informacija pronađite na https://mitski-park.eu/posjetite-mitski-park/