Upoznajte Šibenik i uživajte u odmoru i opuštanju u Superior City Hotelu Bellevue 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona i Wellness & SPA za 2 osobe te dodatne pogodnosti...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina GRATIS na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi do 23.04.2024.

SUPERIOR CITY HOTEL BELLEVUE 4* nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. 

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.

U cijenu uključeno i 1h dnevno korištenja hotelskog Wellness & Spa - turska kupelj, finska sauna, mini spa bazen i mini gym (uz prethodnu rezervaciju na recepciji)

EXTRA pogodnosti - promotivna cijena "Deep Back&Neck" masaže u trajanju 30 minuta u iznosu 20€ (potrebno rezervirati termin) i 40% popusta na ostale wellness tretmane!

Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te mini spa bazen su među ponuđenim sadržajima. 

Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!