Proljetni predah na Pagu na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 odraslih i 1 ili 2 dijece u depandansi hotela Pagus - hotel Meridijan uz korištenje unutarnjeg bazena i Wellness & Spa centra...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 199,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi od 26.04.24. do 28.04.24.

Ponuda 1 uključuje:  3 dana, 2 All Inclusive usluge u dvokrevetnoj standard sobi s balkonom u depandansi hotela Pagus - hotel Meridijan sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 5 godina u krevetu s roditeljima!

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 All Inclusive usluge u dvokrevetnoj s pomoćnim ležajem superior sobi s balkonom i pogledom na more u depandansi hotela Pagus - hotel Meridijan sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

Hotel MERIDIJAN smješten je u mirnom predjelu grada Paga, a ipak samo par minuta od povijesne jezgre grada.

Restorani u gradu nude bogat asortiman gastronomskih specijaliteta, uključujući poznati paški sir i mladu otočnu janjetinu, koji će samo povećati vaš doživljaj ovog veličanstvenog otoka, dobro znanog po zanimljivom mjesečevom krajoliku. Doživljaje upotpunite razgledom stare gradske jezgre, u kojoj ćete naći jedinstven suvenir - ručno šivanu pašku čipku, koja je jedan od simbola grada Paga.

Nudimo opuštanje u otvorenom bazenu na prvom katu hotela.

Hotel sa svojih 45 udobnih, klimatiziranih, dvokrevetnih soba, vanjskim bazenom i prekrasnom plažom ispred hotela, idealan je za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima.

Sve sobe su opremljene stilskim namještajem u bidermajer stilu, telefonom, mini barom, satelitskom televizijom, wireless Internetom, sefom, klima uređajem, balkonom te kupaonicom. 

ALL INCLUSIVE ponuda sastoji se od tri obroka u obliku švedskog stola, dok u našem restoranu Konoba uz grickalice dobivate i popodnevni čaj ili kavu. Lokalna alkoholna pića poslužuju se uz obroke između 10:00 i 23:00, dok se bezalkoholna pića poslužuju između 07:00 i 23:00.

Sve ponude uključuju: All Inclusive uslugu (buffet doručak, ručak i večera, grickalice na mini švedskom stolu, svi sokovi, topli napitci, voda, lokalna alkoholna pića (pivo, vino) u neograničenim količinama - samoposluživanje) + korištenje unutarnjeg grijanog bazena i mini fitnessa u hotelu Pagus + korištenje gaming rooma s Playstation 5 konzolama u hotelu Pagus - sukladno raspoloživosti + korištenje Wellness & Spa centra uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela u hotelu Pagus - sukladno raspoloživosti + korištenje mini dječje igraonice + korištenje vanjskog bazena (sukladno vremenskim uvjetima) + korištenje ležaljki i sunčališta na vanjskom bazenu (sukladno raspoloživosti) + besplatni Wi-Fi

U našem WELLNESS CENTRU susreću se sklad, energija, ljepota i vitalnost. U 1200 četvornih metara prostora pružamo vam područje i tretman gdje vaše tijelo i vaš um osjećaju osjećaj ravnoteže i osjećate istinsku inspiraciju i radost!