Proljetni odmor na Krku - 3 dana/2 noćenja u modernoj Villi Pinus u Aminess Gaia Green Villas u Njivicama za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina...

13 prodanihMožete kupovati i dalje!

Aminess Gaia Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna... Kupon vrijedi od 01.04.24. do 26.04.24.

Aminess Gaia Green Villas je resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora.  Za goste vila pripremamo odmor prilagođen njihovim željama kroz gastronomske, sportske, animacijske i slične sadržaje.

U cijenu uključeni i : posteljina, ručnici, završno čišćenje + trošak plina, vode i struje + korištenje fitnessa u hotelu Magal by Aminess!

Aminess Gaia Green Villas stvorene su da posjetiteljima omoguće jedinstvenost i intimnost odmora, neovisno o broju posjetitelja, dok njihov dizajn predstavlja unikatan i inovativan pristup povezivanja arhitekture i pripadajućeg okruženja u zajedničku cjelinu koja u potpunosti redefinira pojam odmora kakav do sada poznajemo.

Tailor made iskustvo odmora

Za potpuni doživljaj destinacije i maksimalno uživanje i odmaranje, odabrali smo usluge koje će Vaš odmor na otoku Krk učiniti nezaboravnim! Doznajte zanimljivosti o kvarnerskim otocima, odmorite se uz jutarnje vježbe na terasi vile, okusite mediteransku kuhinju...

Nadoplata za parking 3,00 eur na noć, plaćanje na licu mjesta. Nadoplata za kućne ljubimce 25,00 eur po noćenju i ljubimcu, plaćanje na licu mjesta - obavezna prethodna najava.

Villa Pinus

Dolazite li sa obitelji, no maštate o pametno razrađenom smještaju koji ima odvojen kat za spavanje i relaksaciju? Vile Pinus zadovoljiti će sve vaše želje po tom pitanju.

Dvije spavaće sobe nalaze se na prvom katu, dok je u prizemlju na raspolaganju sve potrebno za kvalitetan odmor. Ime dolazi od latinskog naziva za bor. Bor je visok te postoje razne vrste borova koji su rasprostranjeni po cijelom otoku. S obzirom da ovih vila ima najviše te su na kat, nose upravo ime po boru.

2 kata x 25m2 + 15m2 terasa; u prizemlju: kuhinja i dnevni boravak i 1x wc, kauč na razvlačenje za dvoje djece do 12 godina; na katu: 2 x spavaća soba, 1x kupaonica