Proljetni dani u Poreču i vrhunski odmor u Valamar Riviera Hotel & Residence 4* - 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka i 2x brunch uz pjenušava vina, sve za 2 ili 3 osobe...

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 206,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba uključena u cijenu i besplatan parking Žatika! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 26.04.24. do 29.05.24. Isključeni termin 09.-12.05.24.

VRHUNSKI BOUTIQUE HOTEL NA STAROGRADSKOJ RIVI U POREČU

Valamar Riviera Hotel je smješten na slikovitoj porečkoj rivi u blizini povijesne gradske jezgre odakle se pruža pogled na otok Sveti Nikola.

Kao dobitnik prestižne nagrade organizacije World Travel Award u kategoriji najboljeg hrvatskog boutique hotela, ovaj hotel je savršen izbor za odmor u Poreču.

Ako volite sofisticirane detalje i tražite romantični ugođaj za odmor udvoje, na pravom ste mjestu. Elegantne sobe i suiteovi s pogledom na rivu, personalizirana usluga i izvrsna hrana pridonijet će jedinstvenom intimnom ozračju.

Soba za 2 pogled na stari grad: bračni ili odvojeni kreveti, kupaonica s tušem / kadom, klimatizacija / grijanje.

Suite za 2+1 pogled na more: spavaća soba s bračnim krevetom 200 x 200 cm, dnevni boravak sa sofom, kupaonica s tušem / kadom, klimatizacija / grijanje.

U hotelskom restoranu omogućili smo vam novu uslugu Champagne Breakfast & Brunch gdje uz bogatu ponudu jela možete sve do 13 sati uživati u produženom doručku i užini posluženim uz pjenušava vina. 

U à la carte restoranu Spinnaker priredit će vam gourmet doživljaje za pamćenje, a uz dine around uslugu isprobajte različite okuse lokalnih i svjetskih gastronomija u restoranima Poreča.

Uz opuštajuću plažu na otoku Sveti Nikola rezerviranu samo za vas i sve kulturne i zabavne sadržaje grada nadohvat ruke, vaš nezaboravan odmor u Poreču je zajamčen.