Obiteljski tjedni ili vikend odmor u Hotelu Katarina 4* u Selcu uz 2 polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 god., Wellness & SPA sadržaje, korištenje dječje igraonice, "Tea & cookies time"...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina. Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 01.04.24. do 21.04.24.

Smješten na ulazu u pitoreskno Selce, u kojem se nalazi i svjetski poznata zdravstvena klinika, HOTEL KATARINA 4* savršena je baza za uživanje u wellness tretmanima, aktivan odmor te postizanje ravnoteže duha i tijela, a na samo nekoliko koraka od gradske plaže.

Jedinstvena kombinacija prošlih i sadašnjih arhitektonskih elemenata, cijela sjeverna strana dobila je potpuno nove, moderno uređene sobe, dok je južnu fasadu oslikao poznati hrvatski ulični umjetnik, inspiriran prepoznatljivim mediteranskim motivima.

Najveći kompleks vanjskih bazena na ovom dijelu obale, s preko 1.000 m2 vodene površine, u potpunosti je obnovljen 2019. godine i zasigurno će postati omiljeno odredište gostima hotela te dnevnim posjetiteljima cijele rivijere tijekom ljetne sezone koji tamo mogu uživati u jedinstvenim zalascima sunca i prekrasnom pogledu na otok Krk.

Uključeno i korištenje dječje igraonice i "Tea & cookies time" u popodnevnim satima!

Usluge i sadržaji: stilski uređene sobe, klimatizirane sobe, spojene obiteljske sobe, posluga u sobu, SAT TV, besplatan Wi-Fi, novouređeni restoran sa showcookingom, piće uključeno tijekom obroka, aperitiv bar s prostranom terasom i jedinstvenim pogledom na otok Krk, dječji krevetić (na upit i ne naplaćuje se), besplatan parking u blizini hotela (sukladno raspoloživosti), dječja igraonica sa zabavnim sadržajima za sve uzraste.

Besplatno korištenje jedinstvene Katarina SPA zone i wellnessa, unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom + 20% popusta na masaže

Wellness centar - Katarina Spa ima unutarnji bazen s morskom vodom, hidromasažni bazen, finsku saunu, bio finsku saunu, tursku kupelj, tople opuštajuće klupe i ležajeve, relax zonu s pogledom na mediteranski vrt i uz nadoplatu jedinstvene tretmane za lice i tijelo te masaže.

Svi željni istraživanja mogu se upoznati s kulturno – povijesnom baštinom grada od crkvica, kapelica do kamenih kućica koje daju posebnu čar Selcu, a zaleđe rivijere bogato je prirodnim i povijesnim ljepotama. Posjetite i vinariju Pavlomir i uz vrhunska vina kušajte i lokalne delicije poput sireva, meda te brojnih drugih.