Vrhunski wellness odmor u Splitu - 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka i opuštanje u wellness centru Oleum s pogledom na more u spektakularnom Hotelu Amphora 4*, a sve za 2 osobe...

Dijete do 7 godina GRATIS s roditeljima u krevetu! Uz jedinstvenu panoramsku terasu s pogledom na more, hotel Amphora otkriva neočekivane i izvanredne poglede... Prepustite se odmoru iz snova! Kupon vrijedi od 01.04.24. do 30.04.24.

HOTEL AMPHORA 4*

Hotel je smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more. Hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije. Samo 30 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Split i 30 minuta hoda od centra grada (autobusno stajalište je ispred hotela), Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike. 

Klimatizirane sobe sa SAT TV-om ravnog ekrana, telefonom, mini barom i aparatom za kavu/čaj i sefom, a gosti mogu birati king size ili bračni krevet. Kupaonica s kadom opremljena je visokokvalitetnim toaletnim potrepštinama, ogrtačima, papučama, ručnicima i sušilom za kosu.

Korištenje unutarnjeg bazena, teretane i sauna u ekskluzivnom wellness centru Oleum na 1. katu hotela s pogledom na more!

EXTRA pogodnost - 20% popusta na SPA tretmane!

Uz vrhunski fitness centar, umirujući spa, unutarnji i vanjski bazen, naći ćete luksuznu oazu i za opuštanje. Vaše opuštanje je središnja točka, a u bogatoj ponudi možete pronaći usluge pomlađujućih masaža, lica, pilinga tijela, njege noktiju i više usluga. Spa i wellness centar OLEUM gostima nudi finsku saunu, mediteransku saunu (biljna kupka), tursku kupku, tretmane za lice i tijelo te masaže. 

Tim profesionalaca pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji djeluju u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, profesionalnom osoblju i luksuznim sadržajima.

Ako tražite veliku raznolikost, slane okuse i slatke mirise, restoran Amphora je mjesto koje treba biti. Nudi autentičnu kuhinju i savršen ambijent s a la carte i postavljenim izbornicima.