Uživanje na otoku Rabu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u elegantnom Arbiana Heritage Hotelu 4*, piće dobrodošlice, vanjski bazen, najam bicikala...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 189,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel je smješten na samo par koraka od mora, okružen mediteranskim parkom u starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom poviješću... Kupon vrijedi od 19.04.24. do 26.05.24.

U samom srcu srednjovjekovnog, istoimenog mjesta Raba, neposredno pored starih gradskih zidina i samo nekoliko koraka od mora, smjestio se luksuzni Arbiana Heritage Hotel.

Ova predivna oaza mira idealno je mjesto za one koje traže privatnost i opuštanje, ali istovremeno očekuju vrhunsku uslugu i  gostoprimstvo. Teško je izdvojiti ono što ovo mjesto čini toliko posebnim, jer je svaki kutak hotela jedinstven i priča neku svoju priču. 

Očekuju Vas usluga na bazi bogatog buffet doručka, piće dobrodošlice i košarica voća u sobi!

Uživajte u sezonskom vanjskom bazenu ovisno o vremenskim uvjetima, a na raspolaganju su Vam i besplatne ležaljke uz bazen prema raspoloživosti.

Također možete i iznajmiti bicikle jednom tijekom boravka u trajanju 3 sata (prema raspoloživosti jer je broj bicikala ograničen).

Uz 30 elegantnih soba i apartmana, gostima hotela na raspolaganju su vanjski bazen sa sunčalištem, vlastito parkiralište i fine dining restoran "Agatini vrtovi".

U dizajnu interijera pažnja je posvećena svakom detalju, kako estetski, tako i funkcionalno. Sve sobe opremljene su klima uređajem, smart LED TV-om sa satelitskim programima, izravnim pristupom internetu, radnim stolom i stolicom, mini barom, sigurnosnim sefom, telefonom s izravnom vanjskom linijom, sušilom za kosu, te modernom kupaonicom sa kadom ili walk in tušem.

Ugostiteljska priča Hotela Arbiana seže u 1924. godinu, kada je hotel sagrađen kao utočište europske aristokracije. Tradicija je to koje se nismo odrekli pa je tako kroz sve ove godine hotel prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluge.