Proljetni obiteljski ALL INCLUSIVE odmor u Valamar Tamaris Resortu 4* u Poreču uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i do 2 djece do 16. g. u Hotelu i opuštanje u bazenu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 24.04.24.

Valamar Tamaris Resort 4* nalazi se uz more na zelenom poluotoku Lanterna, samo nekoliko minuta vožnje od gradske jezgre Poreča. Hotel, obiteljski suiteovi i luksuzne vile smješteni na samo nekoliko koraka od mora i prekrasnih šljunčanih plaža nude najbolji doživljaj Istre. 

Ovo je pravi izbor za nezaboravan odmor i avanturu na moru! Izaberite iz ponude restorana koji će zadovoljiti svaki ukus, opustite se uz koktel, čašu vina ili wellness tretman, ili provedite dan na plaži i bazenu. 

Izvrsni sportski programi, aktivnosti na otvorenom i zabava za sve uzraste zaokružit će ponudu za odmor u ovom komadiću raja uz more.

U Tamaris Hotelu možete svakodnevno uživati u novim ukusnim jelima i opuštajućim pićima u različitim ambijentima. Hotelski show-cooking restoran nudi najširu ponudu za vrijeme doručka, ručka i večere, pića uključena u cijenu, kuhanje i posluživanje hrane pred gostom.

ALL INCLUSIVE PONUDA uključuje bogati buffet doručak, ručak i večeru s uključenim pićem. Za djecu do 12 godina u Maro clubu uključena su pića (sokovi i bezalkoholna pića iz šankomata) tijekom cijelog dana i sladoled.

Soba za 2 ima spavaću sobu sa 2 odvojena kreveta, kupaonicu, kupaonicu sa tušem, balkon, klimatizaciju / grijanje, LCD Sat TV, mini bar, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem.

Soba za 2+1 ima spavaću sobu sa 2 odvojena kreveta i dodatnim ležajem, kupaonicu s tušem / kadom, balkon, klimatizaciju / grijanje, LCD Sat TV, mini bar, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem.

Junior suite za 2+2 ima spavaću sobu s odvojenim krevetima, dnevni boravak sa sofom, balkon, 2 kupaonice (jedna s kadom, druga s tušem), klimatizaciju / grijanje, LCD Sat TV, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem.

Soba za 4 ima 2 spavaće sobe povezane vratima, a odvojenim krevetima, 2 kupaonice s tušem, balkon, klimatizaciju / grijanje, LCD Sat TV, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu i telefon s izravnim biranjem.