NOVO - uživajte u proljetnom odmoru u Dražica Hotel Resortu na otoku Krku uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i smještaj u Hotelu Dražica, Vila Lovorka ili Vila Tamaris!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 10 godina GRATIS na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi od 01.04. do 27.04.2024.

Provedite nezaboravni odmor u Hotel Resortu Dražica na samom moru u gradu Krku! Istražite grad bogate kulturno-povijesne baštine, koji je, zahvaljujući svom položaju, izvrsna polazna točka za posjet brojnim atrakcijama otoka Krka. Nudi i mnoštvo vrhunskih lokalnih proizvoda i specijaliteta te brojne outdoor sadržaje.

Smješten neposredno uz plažu i šetnicu uz more, Hotel Resort Dražica udaljen je samo 800 metara od centra grada Krka. Resort čine tri objekta - Hotel Dražica te Villa Lovorka i Villa Tamaris - koji su smješteni uz kompleks s otvorenim bazenom i sunčalištem. Okružen zelenilom borova i tamarisa, Hotel Resort Dražica je izvrstan izbor za odmor i razonodu.

Središnji i kapacitetom najveći objekt u naselju je hotel Dražica koji ima 137 smještajnih jedinica, dok Villa Lovorka i Villa Tamaris, udaljene svega 50 metara od hotela, imaju ukupno 99 smještajnih jedinica. Sve smještajne jedinice Hotel Resorta Dražica su klimatizirane, opremljene satelitskom LCD televizijom, sefom, bežičnim internetom, telefonom te sušilom za kosu. 

Hotel Resort Dražica raspolaže vlastitim parkiralištem i raznovrsnim ugostiteljskim, sportskim i ostalim sadržajima. Prijamni hol s recepcijom i nalazi se u prizemlju hotela Dražica. Tu se nalaze i TV sala-atrij, caffe bar, fitness studio te trgovina u kojoj možete kupiti novine, potrepštine za plažu i suvenire.

OTOK KRK nudi široki izbor različitih izleta jer svako je mjesto na otoku zanimljivo na sebi svojstven način. Uz razgledavanje starih gradskih jezgri, odnosno kulturno-povijesne baštine, možete osjetiti pravi dah prošlih vremena i u restoranima i u konobama uz domaći pršut i sir, uvijek svježu ribu i plodove mora, vrhunsko maslinovo ulje i vino iz krčkih maslinika i vinograda.

Vožnja biciklom po otoku Krku jedinstveno je iskustvo. Očaravajući krajolik dat će vam osjećaj slobode i tišine koju prekida samo zvuk kotača i cvrkut ptica. Na gotovo 500 kilometara biciklističkih staza prikladnih za sve kategorije biciklista, zasigurno ćete naći idealnu rutu za sebe. 

Na Krku vas očekuje i razgranata mreža pješačkih i planinarskih staza različitih duljina, vrsta i težine, koje prate obalu otoka ili pak presijecaju zanimljivu unutrašnjost. Za ljubitelje penjanja u okolici Baške nude se čak četiri sportska penjališta s više od 100 opremljenih smjerova različitih težina. Svako od njih pruža drugačiji krajolik i doživljaj penjanja.