Spoj prirode i luksuza - vrhunski obiteljski odmor u Istra Premium Camping Resortu 5* by Valamar u Funtani uz 3 dana i 2 noćenja u Istra Home za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi od 05.04.24. do 26.04.24.

ISTRA PREMIUM CAMPING RESORT BY VALAMAR smješten je na obali zelenog poluotoka u blizini Funtane i garantira prvoklasni doživljaj kampiranja na moru uz neodoljivi mediteranski šarm. 

Resort je idealan izbor za obiteljski odmor i nudi niz mogućnosti smještaja, od parcela uz more i glamping šatora do prostranih camping homeova i luksuznih camping vila s privatnim bazenima. 

ISTRA HOME 4+2 (34 m + 25 m2) smještena je u Bella Vista camping homeovi/chaletovi /vile, u mirnom dijelu camping resorta, na blagoj uzvisini s prekrasnim pogledom na more.

Ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba sa francuskim krevetom i 1 dječja soba sa 2 odvojena kreveta), 2 kupaonice s tušem, prostrana i natkrivena terasa s roštiljem, prostrana i dobro opremljena kuhinja (perilica za pranje posuđa, mikrovalna pećnica, električni štednjak) s dodatnim ležajem, klimatizaciju, LCD TV sa SAT TV

*Napomena: dodatno se plaća jednokratna naknada od 37 eura koja uključuje čišćenje i početni set posteljine (plahta gornja i donja i jastučnica za bračni krevet, po dvije plahte i jastučnica za 2 odvojena kreveta te po 2 ručnika po osobi za broj najavljenih osoba u camping home-u). U camping home-u s vama mogu boraviti najviše dva kućna ljubimca.