[ADULTS ONLY] Odmor u TUI BLUE Kalamota Island na Koločepu - 3 dana/2 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE za 2 osobe, boca vina u sobi pri dolasku, korištenje teretane, animacijski program...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 312,00 €
Uštedi još 16,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 16,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

TUI BLUE Kalamota se nalazi na plaži koja se proteže do malog obalnog mjesta s lučicom i nudi intimu i prostor gostima koji žele uživati u mirnom nesmetanom odmoru... Kupon vrijedi od 01.05.24. do 28.06.24.

TUI BLUE Kalamota Island je smješten na otoku Koločep u neposrednoj blizini Dubrovnika. Putovi Koločepa, najčarobnijeg otoka među Elafitima, vode vas uz slikovitu obalu, povijesna mjesta s predromaničkim kapelicama, šarmantna ribarska sela, maslinike i stabla naranača, vinograde, šume, strme stijene, spilje i uvale. Otok je povezan dobrim trajektnim vezama s Dubrovnikom.

Naše standardne sobe smještene u borovoj šumi na brdima Koločepa u vilama s pogledom na bazen i plažu, dizajnirane su kako biste lakše utonuli u snove istog trenutka kada odlučite uživati u osami sa svojom voljenom osobom. 

Sadržaj soba: balkon/terasa, klima uređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

TUI BLUE Kalamota Island nudi restorane i barove koji će zadovoljiti ljubitelje fine hrane i sve one željne uživanja u lokalnim specijalitetima i poznatim jelima međunarodne kuhinje te biranim osvježavajućim i finim pićima.

Napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere.

Ljekovite moći Jadranskog mora su iznimne, ali one su samo nagovještaj opuštanja koje će vam donijeti odmor u TUI BLUE Kalamota Island. Prepustite se potpunom luksuzu u potpuno novom wellness centru i teretani.

TUI BLUE Kalamota Island gostima nudi prekrasnu prirodu i sadržaje potrebne za uživanje u zasluženom odmoru. Usluge hotela i profesionalno osoblje upotpunjuju se kako bi probudili sva vaša osjetila i osigurali brojne mogućnosti opuštanja i načina na koje možete provoditi slobodno vrijeme. 

Smješten u blizini Dubrovnika, Koločep je otok na najisturenijem južnom dijelu Hrvatske, koje odiše sunčanom klimom i nudi vam srdačnu dobrodošlicu. Na samom otoku nema automobila, a živopisni puteljci mogu vas povesti bilo kuda, dok koračate okupani u svježim mirisima ružmarina, lavande i borovine koji struje zrakom.