Kupon vrijedi do 01.05.2024.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more - Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO-voj zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. 

EXTRA pogodnosti - posteljina i ručnici uključeni u cijenu, besplatan upgrade u Deluxe sobu s pogledom na more i gradsku luku (ovisno o raspoloživosti), 10% popusta u odabranim restoranima u Splitu i 10% popusta na masaže i tretmane za uljepšavanje!

Galeria Valeria ima 20 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.