GOURMET EXPERIENCE u luksuznom Marina Novi 5* u Novom Vinodolskom uz 2 noćenja na bazi a la carte doručka i tematskih večera te posjet vinskoj kući Pavlomir i degustaciju, a sve za 2 odrasle osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Tjedna opcija (nedjelja-petak) vrijedi od 03.04. do 30.04.24., a vikend opcija (petak-nedjelja) vrijedi od 05.04. do 28.04.24.

MARINA NOVI 5* smještena je u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog, a svojim vrhunskim dizajnom i najnovijim tehnološkim rješenjima postavlja nove standarde nautičkog života. Prekrasna nautička marina koja od 2018. godine ponosno nosi kategoriju 5 sidara nalazi se na samom ulazu u grad Novi Vinodolski.

Idealna nautička polazišna točka, smještena na spoju sjevernog hrvatskog priobalja i Kvarnera, obiluje atraktivnostima prirodnih i kulturnih resursa, uključujući oko 100 km razvedene obalne linije. Četiri velika i brojni manji otoci te izuzetno privlačna mjesta pružaju bogatu ponudu raznih događanja od brojnih regata do kulturnih manifestacija tijekom cijele godine.

U sklopu Marine Novi nalaze se i tri visokokvalitetna jednosobna apartmana kategorije 5 zvjezdica. Svojim luksuznim dizajnom, koji prati nautički stil same marine, te modernom tehnološkom opremom, apartmani Marine Novi privlače goste tokom cijele godine.

Tri apartmana, svaki veličine 45 m2, nalaze se prvom katu objekta marine te se sastoje od dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, moderne kupaonice te potpuno opremljene kuhinje. Svi apartmani imaju balkone sa direktnim pogledom na more i brodice smještene u marini. U objektu se nalazi lift kojim su smještajne jedinice povezane sa prijemnim odjelom i restoranom Admiral. Našim gostima na raspolaganju je bežični internet, kabelska televizija, te sef u apartmanu.

U polupansionu Vas očekuju 2x a la carte doručak i 2x tematska večera sa služenim menijima u ambijentalnom restoranu Admiral!

U cijenu uključen i posjet lokalnoj vinskoj kući Pavlomir uz degustaciju vina, pršuta i sira (isključivo za odrasle osobe)!

Restoran Admiral njeguje modernu europsku kuhinju baziranu na gastronomskom bogatstvu Hrvatskog primorja i svježim lokalnim namirnicama. Oduševit će Vas i sjajna ponuda vina naše lokalne vinske kuće Pavlomir, čije vino nastaje iz vinograda udaljenog svega jedan kilometar od Marine Novi.