[VARAŽDIN] TOP ponuda za oblikovanje tijela, redukciju celulita i detoksikaciju - 24 učinkovita tretmana u Studiu Touch uz čak 76% popusta i GRATIS 1 tretman LED maskom za lice!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Tretmani se odrađuju 2x tjedno cca 90 minuta. Kupon se koristi u 8 dolazaka i vrijedi do 30.06.2024.

Električna stimulacija mišića s radiofrekvencijom je uređaj za ljepotu koji koristi magnetsku rezonanciju usmjerenu na visoki intenzitet i fokusiranu unipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju za treniranje mišića i trajno uništavanje masnih stanica. Uređaj ima 4 ručke.

Odličan izbor za smanjivanje masnoće, povećanje mišića, promjenu oblika tijela i sve one koji nemaju vremena za vježbanje ili imaju poteškoća u vježbanju. Pogodan također za majke koje žele izgubiti trbuh nakon porođaja. EMS lako može oblikovati mišiće i smanjiti masnoću za vas, a učinak je izvanredan. Tretman se može obaviti na trbuhu, stražnjici, nadlakticama (bicepsi, tricepsi), bedrima ili ramenima.

TESLA tretmani za oblikovanje tijela tek su od nedavno dostupni u Europi i uspijevaju upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. 

Lipolaser tretman ubrzava proizvodnju kolagena - zatezanje kože. Valna duljina svijetlosti lasera potiče masne stanice na privremenu propusnost membrane. Rezultat je otpuštanje sadržaja stanice u međustanični prostor, razgradnja masnih nakupina, a nakon većeg broja tretmana primjećuje se i efekt zatezanja kože. Tretman se može obaviti na nadlakticama, trbuhu, natkoljenicama i stražnjici.

Tretman radiofrekvencije i lasera ujedinjuje najnovije tehnologije i idealan je za skidanje masnih naslaga, nakupina masnoće, smanjenje obujma, zatezanje kože, rješavanje problema narančine kore, poticanje proizvodnje kolagena i oblikovanje tijela. Rezultat sa lifting efektom je vidljiv odmah nakon prvog tretmana.

4D ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjim dijelovima ruku. Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga okolna tkiva, krvne žilice i živce. Nakon tretmana obavezno je odraditi  limfnu drenažu ili presoterapiju. Trajanje tretmana od 20 do 40 minuta.

Limfna drenaža smanjuje vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijom i ubrzava liječenje te oporavak od bolesti. Pomaže kod zadržavanja vode u organizmu, potiče gubitak težine, pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija i olakšava simptome alergije.