Prvi Svibanj u Forest Hotelu Videc 3* u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, bogatu dječju animaciju te korištenje unutarnjeg bazena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Forest Hotel Videc se nalazi u sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta, koji je udaljen samo 300 m od gondole koja spaja Maribor i Pohorje. Kupon vrijedi od 26.04.24. do 05.05.24.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.

U cijenu također uključeno i kupanje u WellNest bazenu tijekom boravka te na dan dolaska i dan odlaska ● bogata dječja animacija - kino večeri, kreativne radionice, vodeni pohodi, prvomajske igre, kuhaj s Chefom Gregorjem Jagrom... ● karta energetskog puta Bolfenk ● besplatan vanjski parking u sklopu resorta

FOREST HOTEL VIDEC 3* nalazi se u sklopu naselja Pohorje Village Wellbeing Resort, gdje se uz vrhunski restoran nalazi i udoban Lobby bar. 

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Hotel ima 28 soba, a sve su opremljene kupaonicom s kadom ili tušem, kabelskom LCD TV i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe imaju dva ili više pomoćnih ležaja i balkon s pogledom na šumu.

Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela. 

Nudi i najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. Gostima je na raspolaganju i besplatni parking.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 vučnica, 16 ski-liftova i gondolom.