Obiteljski odmor u Trogiru uz 3 polupansiona za 2 ili 4 odraslih i 1 dijete do 12 g. u standard apartmanu u apartmanskom naselju Medena, kupanje u bazenu i rekreaciju na sportskim terenima!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor koji se ne propušta! Kupon vrijedi od 10.05. do 13.05.2024.

Apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 205 apartmana. Izvrsna lokacija, neposredno uz more i u okruženju borove šume, očarati će Vas privatnošću i mirom. S odmakom od užurbane svakodnevice Vi i vaša obitelj ćete uživati u dugim šetnjama u prirodi ili uz more sa svojim četveronožnim prijateljem. Lijepa, mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana te večernje istraživanje okolice nadopunite s raznovrsnim animacijskim programom za cijelu obitelj ili zaigrajte Vaš najdraži sport. 

Osjećajte se kao kod kuće u našim potpuno opremljenim apartmanima sa jednom ili dvije spavaće sobe okruženi borovom šumom koja Vam pruža privatnost i potreban hlad u sunčanim danima. Apartmani Superior Sea Side su od plaže udaljeni do 150 m, a apartmani Superior do 300 m. 

Tip A (2+1) standard (40 m²) - jedna spavaća soba s 2 kreveta, pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju sa terasom.

Tip B (4+1) standard (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju Vam stoje: multifunkcionalni teren (košarku, rukomet i nogomet), tereni za mini golf, cageball teren, dječje igralište, teniski tereni, najam električnih, brdskih i dječjih bicikala.

Bazenski kompleks obuhvaća potpuno novo izgrađene bazene: 3 bazena 900 cm x 350 cm i jedan manji bazen za djecu 470 cm x 250 cm. Kompleks se nalazi prvi red do mora te je prilagođen svačijem ukusu.