Top ponuda za vozački - položi A KATEGORIJU u Autoškoli MANDIĆ & MEGASTART u ZAGREBU, VELIKOJ GORICI ili SAMOBORU već od samo 399€ uz besplatni liječnički pregled na poklon!

22 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 399,00 €
Uštedi još 20,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 20,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije i uključuje 15 sati obuke. LIJEČNIČKI PREGLED NA POKLON! Kupon se može iskoristiti do 01.07.2024. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA.

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw.

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke! 

Dodatna nadoplata u Autoškoli: ispitni sat u iznosu 45 eura. 

Dodatna nadoplata za HAK: uplatnica u iznosu 27,21 eura.

Ne smije se voziti po kiši niti po mokroj cesti te je potrebno imati vlastitu kacigu!

ZAGREB: Autoškola Mandić, Ilica 259, poligon Prisavlje // Autoškola Megastart, Prisavlje 2, poligon Prisavlje

VELIKA GORICA: Autoškola Mandić & Megastart, Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21, poligon Velika Gorica

SAMOBOR: Autoškola Mandić & Megastart, Gundulićeva 2a, Samobor, poligon Samobor

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje kupon za onu lokaciju pregleda koja je u tom trenutku slobodna! Kupac na liječnički pregled mora doći sa KUPONOM!

MANDIĆ & MEGASTART

Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

Obuka za A kategoriju provodi se na motociklima renomiranih proizvođača, poput Yamahe i Kawasakija!

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.