Kupon za ponudu vrijedi do 28.05.24.! Isključeni termini 25.04.; 26.04. i 27.04.24.

Predivan otok Rab kojeg još nazivaju i otokom sreće s jednim od najljepših zalazaka sunca. U predivnoj uvali s mogućnošću uživanja u ribljoj ponudi našeg podneblja kao i u otočkoj janjetini. 

Lokacijski na samom moru, 30 m. od plaže, vanjski roštilj i veliki prostor gdje svatko može naći kutak za sebe.

Dodatna pogodnost: besplatan parking i besplatan WI-FI. 

Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba. Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. 

Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.