Prvosvibanjski praznici u Selcu uz izbor 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i 2 djece u Hotelu Marina 4*, opuštanje u unutarnjem bazenu, popust na masaže i saunu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme i priliku za druženje sa svojom obitelji! Kupon vrijedi od 29.04. do 05.05.2024.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

Očekuju Vas i besplatno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa● besplatan parking i Wi-Fi ● voucher za GRATIS kolač (1 po osobi / boravku i u slučaju spajanja kupona) ● 20% popusta na masaže i saunu

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.