Iskusite jedinstveni doživljaj veslanja u prozirnom kajaku na rijeci Gacki uz adrenalinsku vožnju quadom ili buggyem Gackom dolinom u trajanju od 4 sata, sve za dvije osobe!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 170,00 €
Ušteda 45%
Cijena 93,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 31.05.2024.

U cijenu uključen najam prozirnog kajaka, transport na start i s cilja natrag, prsluci, vesla i vodonepropusna torba! 

Najam quad (500 ccm) ili buggy (950 ccm)

Termini polaska za kajak: 10h, 11h, 12h, 15h ili 16 h. Termin polaska za quad i buggy 11h i 16h. 

Ako želite dublje istražiti biser grada Otočca, rijeku Gacku, prozirni kajaci su pravi izbor za Vas!

Prozirni kajaci omogućavaju dublji pogled u životinjski i biljni svijet ispod površine. Tijekom veslanja moći ćete proučavati ribe koje će plivati uz Vas i zasigurno ukrasti znatiželjne poglede  najmlađih, ali i onih starijih.

Tijekom ove avanture, veslat ćete u najboljim kajacima na tržištu  koji će Vam pružiti ugodnu, ali i sigurnu plovidbu od početka do kraja rute. Ruta je duga 8 kilometara, izlet traje 2 - 3 sata, a za to vrijeme možete uživati u prekrasnim pejzažima Gacke doline.

Doživite quad safari : 23 km šumskih staza i makadama, panoramski pogled i nezaboravna avantura. 

Quad i Buggy avantura u trajanju od 1,5 sata, vodi vas kroz ličke šume sve do najljepšeg vidikovca na cijelu Gacku dolinu. Doživite quad safari : 23 km šumskih staza i makadama, panoramski pogled i nezaboravna avantura. Istražite Gacku dolinu i odaberite između naših novih quadova (500 ccm) ili buggya (950 ccm) i rezervirajte vožnju.

U cijenu najma uključen je naš vodič koji će Vam prije vožnje dati jasne upute kako sigurno upravljati vozilom te Vas predvoditi tijekom cijele rute. Nas kapacitet se sastoji od  4 buggya i 7 quadova (22 osobe istodobno). Prije vožnje potrebno je potpisati obrazac o isključivo Vašoj odgovornosti u slučaju nesreće obzirom da sami upravljate vozilom. Obavezno je pridržavati se svih uputa vodiča kako se Vaša sigurnost ne bi dovodila u opasnost.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti termina na broj 0981706707, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije termina na e-mail quad.kayak.otocac@gmail.com!